Begrebsguide til teknologiforståelse

Hør nærmere om centrale begreber i teknologiforståelse i 16 små videoer, og få konkret inspiration til undervisningsaktiviteter, som kan understøtte elevernes forståelse af begreberne i teknologiforståelse.

Børne- og Undervisningsministeriet har gennemført et forsøg med den nye forsøgsfaglighed teknologiforståelse i folkeskolen. Hvis du ønsker at blive klogere på centrale begreber i fagligheden og introducere dem til dine elever, kan du tage udgangspunkt i de 16 videoer og undervisningsaktiviteter, som ligger på denne side.

Du kan også læse om centrale begreber i teknologiforståelse i en ordliste over 54 udvalgte begreber. Ordlisten findes også på emu.dk.

I undervisningsaktiviteterne på denne side henvises der til længere undervisningsforløb, som er udarbejdet i forbindelse med forsøget. Alle forløb kan findes på emu.dk: Videnspakke og undervisningsforløb

Begrebsguide til teknologiforståelse

Find video og forslag til aktiviteter til alle begreber

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.