Kompetenceudvikling

Faglig udvikling i praksis - oktober 2019

Årets FIP-kursus i studieretningsprojektet har haft fokus på at understøtte den faglige praksis, bl.a. ved oplæg og gruppedrøftelser med ideer og inspiration til, hvordan man kan tilrettelægge projektperioden og arbejde med innovation i studieretningsprojektet. På kurset har Kontor for Prøver, Eksamen og Test desuden orienteret om den mundtlige prøve i studieretningsprojektet. Kurset har desuden budt på workshops om hhv. progressionsplaner og praksis, tilrettelæggelse af undervisningstiden i projektperioden, det sidste flerfaglige forløb inden projektperioden samt konkrete eksempler på arbejdet med basal videnskabsteori og metode i fagene og i de flerfaglige forløb.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.