Faglige vanskeligheder

Faglige vanskeligheder i dansk falder tit inden for kategorierne afkodning, sprogforståelse og sammensatte skriftsproglige vanskeligheder.

Er der tale om ordblindhed, drejer vanskelighederne sig om afkodning. Nøgleordene i forhold til at arbejde med de faglige vanskeligheder er kendskab til bogstaver, lyde og ord. Der er også fokus på sprog- og tekstforståelse og skriftlig fremstilling. Endelig spiller personlige og sociale aspekter også en rolle.

Læs mere og find redskaber til elever med faglige vanskeligheder, ideer til arbejdet med turboforløb med mere her på siden - eller læs mere om ordblindhed under temaet "Særlige elevgrupper": Ordblindhed

Fokus på faglige vanskeligheder

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.