Videnspakke og undervisningsforløb

Find inspiration til, hvordan teknologiforståelse kan integreres i eksisterende fag, som valgfag i udskolingen eller i understøttende undervisning, så undervisningen i de eksisterende fag understøttes.

Materialerne på denne side er udviklet i forbindelse med ’Forsøg med teknologiforståelse i folkeskolens obligatoriske undervisning’, hvor 46 skoler har afprøvet og implementeret forsøgsfagligheden teknologiforståelse som en del af den obligatoriske undervisning. 

De 20 forløb her på siden er afprøvet i praksis og herefter justeret og tilpasset, så det er muligt at bruge dem i undervisningen i teknologiforståelse som en del af de eksisterende fag.

Undervisningsforløb til mellemtrinnet

Undervisningsforløb til udskolingen

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.