Færdselskontaktlærer og skolepatruljeinstruktør

Færdselskontaktlæreren og skolepatruljeinstruktøren er med til at sikre, at trafik sættes på skemaet, og at skolepatruljen fungerer. 

Emnet færdselslære er et obligatorisk emne i folkeskolen fra børnehaveklasse til 9. klasse. Undervisningen er opdelt i tre trinforløb: Børnehaveklasse til 3. klasse, 4.-6. klasse og 7.-9. klasse. Færdselslære er et obligatorisk emne og er ikke tillagt et selvstændigt timetal. 

På denne side kan færdselskontaktlærere hente inspiration til deres arbejde med at understøtte undervisningen i færdselslære, ligesom skolepatruljeinstruktøren kan finde gode råd til arbejdet med skolepatruljen.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.