Didaktik i faget

Det centrale i faget er den fysiske aktivitet. Den praktiske undervisning understøttes af teori om fysisk aktivitet, træning og sundhed.

I planlægningen af idrætsundervisningen er det vigtigt at have for øje at den gode undervisning både fokuserer på læring og glæden ved at være aktiv. Undervisningen skal ikke kun fokusere på præstation og læring, men også dyrke glæden ved idrætsaktiviteter. Undervisningen tager derfor udgangspunkt i den praktiske udførelse og tilrettelægges under hensyntagen til elevernes forudsætninger og ønsker. Der undervises differentieret i forhold til elevgrundlaget.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.