Lovgivning

Folder: Orientering til forældre om Sprogvurdering 2 år

Folderen giver forældre information om, hvad en sprogvurdering er, og hvordan en sprogvurdering med Sprogvurdering 2 år foregår.

Folderen er henvendt til forældre til børn, som skal have foretaget den lovpligtige sprogvurdering med sprogvurderingsværktøjet Sprogvurdering 2 år. Folderen beskriver, hvad en sprogvurdering er, hvilke børn der skal sprogvurderes, hvordan forældre inddrages, og hvordan sprogvurderingen foregår.

I kan printe og udlevere folderen til forældre, som har et barn, der skal sprogvurderes med Sprogvurdering 2 år. Folderen findes på dansk, engelsk, tysk, arabisk, polsk, tyrkisk og rumænsk. Filerne findes nederst på denne side.

Vær opmærksom på at indstille printeren til 'udskriv på begge sider af papiret -  vend på den korte side', hvis I ønsker, at den skal printes som folder.

Som supplement til folderen er der ligeledes produceret en film henvendt til forældre. Find filmen her: Film om Sprogvurdering 2 år

Sprogvurdering 2 år er udviklet af Børne- og Undervisningsministeriet med henblik på at understøtte den lovpligtige sprogvurdering af børn i alderen omkring 2 år.

Læs mere om Sprogvurdering 2 år 

Læs mere om den lovpligtige sprogvurdering og sprogstimulering

Kreditering

Folderen er udviklet af TrygFondens Børneforskningscenter for Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.