Redskab

Dagtilbud i Ukraine

Viden om barnets baggrund og erfaringer kan medvirke til at etablere en god praksis for modtagelse af nyankomne børn i de danske dagtilbud. Her får du viden om dagtilbud i Ukraine. 

Hæftet henvender sig til fagprofessionelle i Danmark, som arbejder med fordrevne børn og familier fra Ukraine.
 

Sådan kan du bruge hæftet

Viden om barnets baggrund og erfaringer kan medvirke til at etablere en god praksis for modtagelse af nyankomne børn i de danske dagtilbud. Den information, der gives i dette hæfte, kan således være brugbar viden for fagprofessionelle i Danmark, som skal modtage fordrevne børn og samarbejde med deres familier.

 

Kreditering 

Informationsmaterialet er udarbejdet af Københavns Professionshøjskole for Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Børne- og Undervisningsministeriet.

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.