Den faglige anbefaling

Brug verdenstimen.dk

Thomas Ravn-Pedersen er chefredaktør for Verdens Bedste Nyheder. Her fortæller han om undervisningsrettede materialer, der inspirerer ham.

Verdensmålene udgør verdens vigtigste plan. Det tog tre år at udvikle dem – og det skete på den mest inkluderende måde i FN’s historie. Forskere, politikere, erhvervsfolk og græsrødder bidrog til arbejdet, som til sidst blev besluttet i enighed af alle verdens lande.

Og visionen er klar: Inden 2030 skal vi transformere vores samfund, så det bliver mere bæredygtigt – både socialt, økonomisk og miljømæssigt.

 

Brug verdenstimen.dk

Jeg anbefaler Verdenstimen.dk, fordi det er en virkelig inspirerende samling af ideer til at få verdensmålene ind i undervisningen – til alle alderstrin og alle fag.

Besøg verdenstimen.dk

 

Tre animationsfilm 

Jeg anbefaler også Sir Ken Robinsons tre animationsfilm om verdensmålene. Det gør jeg, fordi de med skønne figurer og tegninger helt simpelt på få minutter fortæller, hvad verdensmålene går ud på, hvad unge allerede har gjort, og hvad du selv kan gøre for at hjælpe målene på vej.

Find de tre videoer og mange flere på Verdens Bedste Nyheders YouTube-kanal

 

Læs også Thomas´ artikel Verdensmålene skal gøre verden bæredygtig på emu.dk

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.