Kompetenceudvikling

FIP i kulturforståelse - februar 2021

Her kan du finde program, oplæg og materialer fra FIP i kulturforståelse som særligt havde fokus på årets temaer: mundtlighed, skriftlighed samt faget i SOP.

 

Oplæg og supplerende materialer

Gennemgang af fagets status, herunder fagets rolle i forbindelse med SOP opgaver. Herefter er der fokus på årets temaer mundtlighed og skriftlighed.

v. Søren Husted-Pedersen

Et af de absolut afgørende faglige mål i læreplanen for kulturforståelse er, at den studerende skal” reflektere over egne og andres værdier som resultat af en kulturel proces”. Nærværende oplæg forsøger at give et bud på, hvordan vi kan arbejde med at udvikle og styrke elevernes refleksive evne og i forlængelse heraf styrke deres sprogliggørelse af det refleksive. Inspirationsoplæg. 

v. Lykke Rømer, Køge Handelsskole.

Oplæg om erfaringer med at inddrage faget Kulturforståelse C i SOP. Hvad var vejen til SOP og hvordan inkluderes skriftlighed i undervisningen? Inspirationsoplæg. 

v. Lavinia Chrestensen, Aalborg Handelsgymnasium

Jysk-direktør efter kinesisk 3 nedtur: "Det er ikke ofte, at 4 vi må lukke et land"

Kielberg, Christian Iversen, 31. maj 2018, Børsen

"Jysk lukker og slukker sine butikker i 3 Kina"

Hansen, Martina Poul Gangelhoff, 31. maj. 2018, TV2 Business

 

Jysk sælger skandinaviske drømme i Kina

Pedersen, Maria Berg Badstue,  16. juni 2014, RetailNews

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.