Forløb

Tiny House - Arkitektur, økologi, økonomi og livsstil

Eksempel på projekt om små huse som arkitektur og livsstil

Det er blevet ”hot at bo småt”. Tiny House bevægelsen er en aktuel tendens, som har vokset sig stor efter finanskrisen i 2008 – især i USA, men tendensen kan også spores i Danmark. Bevægelsen kan kort beskrives som en arkitektonisk og social bevægelse, der handler om at leve simpelt i små huse. Teksten beskriver et forløbet om Tiny House, som bygger på et samspil mellem designprocesser og genstandsfeltet arkitektur. Det kan tilpasses både C- og B-niveau i Design og Arkitektur alt efter de krav, der konkret stilles til visualiseringsmetoder, designparametre, inddragelse af arkitekturhistorie og indsigt i idé- samfundsmæssige perspektiver.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.