Redskab

Enzymprøver til folkeskoler og gymnasier fra Novozymes

Bestil gratis enzymer fra Novozymes' bestillingsplatform.

På denne nyligt udviklede platform får undervisere fra uddannelsesinstitutioner mulighed for at afgive bestillinger på udvalgte enzymprøver fra Novozymes, der stiller enzymerne gratis til rådighed.

Platformen er udviklet med det formål at støtte op om den naturvidenskabelige undervisning på alle uddannelsesniveauer for derved at give elever og studerende muligheden for at se potentialet i bioteknologiske løsninger - især med henblik på bæredygtighed og klima.

For at bestille prøverne skal du følge linket til Novozymes’ hjemmeside via dette link, hvor der ligger mere information og du vil blive guidet igennem en bestillingsformular.
Den typiske leveringstid er omkring 2-3 uger, og der er ikke omkostninger forbundet med leveringen fx i form af fragt eller lignende.

Vær opmærksom på, at der ved modtagelse af enzymprøverne ikke følger undervisningsmaterialer med.

 

Kreditering

Novozymes

Siden er opdateret 08. april 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.