Arrangementer

Deltag i temadag om fysisk inkluderende læringsmiljø

Det fysiske miljø på skolerne er en vigtig del af de unges trivsel og læring. På temamødet kan du bl.a. høre om projektet "Rum til alle".

Temamødet afholdes på to særskilte datoer to forskellige steder i landet.

Det fysiske miljø på skolerne er en vigtig del af de unges trivsel og læring: Hvilke elementer indeholder et godt fysisk læringsmiljø? Hvordan kan eleverne inddrages? Og hvordan kan vi med simple midler indrette læringsmiljøer, der er motiverende, fleksible, skaber gode rammer for formidling og som understøtter den praksisnære undervisning?

Det vil Maria Hummelmose og Ulla Kjærvang fra DCUM give viden om gennem deres nyeste inspirationsmateriale ”Rum til alle – undervisningsmiljø på FGU” og praksisnære øvelser. Du kan læse mere om materialet her på emu.dk.

 

Målgruppe

Temadagen henvender sig både til ledelse og fagpersonale med interesse for det fysiske inkluderende læringsmiljø.

 

Praktiske oplysninger

Tid og sted: Temadagen afholdes både vest og øst for Storebælt:

  • Vest: Mandag den 2. september 2024 kl. 09.30-15.00 på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding.
  • Øst: Torsdag den 5. september 2024 kl. 09.30-15.00 på Scandic Roskilde, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde.

Pris: Gratis

 

Sådan tilmelder du dig

Bemærk tilmeldingsfristen for begge temadage er torsdag den 1. august kl. 12.00.

OBS: Der er 95 pladser til hver temadag og tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet. Der vil være venteliste til begge arrangementer.

 

Forberedelse

Et mål for dagen er også, at deltagerne får mulighed for at dele egne erfaringer og sparre om arbejdet med fysiske inkluderende læringsmiljøer.

Derfor skal deltagerne medbringe fotos fra undervisningsmiljøer/læringsrum på deres skoler. Det kan både være fotos af læringsmiljøer, der fungerer godt eller er udfordrende.

De medbragte fotos vil danne grundlag for sparing med de med øvrige deltagere.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.