Kompetenceudvikling

FIP - december 2019

FIP-kurset havde til formål at sætte fokus på det faglige samspil mellem IØ og matematik, og hvad vi kan forvente af dette samspil. 

Her finder du introduktion og program til FIP-kurset fra december 2019 samt information om det tværlige samspil mellem matematik og international økonomi.

I FIP-kurset blev der præsenteret gode, relevante links til sider der integrerer matematik og international økonomi, stilladsserede opgaveeksempler klar til brug i klassen samt et notat om regressionsanalyse i faget. Nedenfor finder du materialer til det tværfaglige samspil mellem matematik og international økonomi.

Her kan du finde inspiration til, hvordan data kan indsættes i tabeller med henblik på at foretage regressionsanalyser og tendenslinjer af data. 

I dette materiale kan du finde eksempler på, hvordan matematik og international økonomi kan integreres i SOP på hhx. 

Her finder du eksempler på opgaver, der kombinerer de faglige kompetencer fra henholdsvis matematik og international økonomi. 

Her kan du finde eksempler på tænkelige regressionsanalyser i international økonomi, samt hvad der forventes af eleverne til eksamen.

Her kan du bl.a. finde inspiration til, hvordan NYT kan anvendes til at finde kontinuerte data.

Her kan du finde inspiration til, hvordan man kan strukturere et notat. 

Siden er opdateret 27. februar 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.