Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten i afsætning - juni 2021

I dette nyhedsbrev kan du læse om den mundtlige prøve, erhvervscase og SOP. 

Du kan læse den fulde version af nyhedsbrevet her. 

 

Kære alle

Hermed en ganske kort sommerhilsen fra mig. Den traditionsrige eksamensperiode er nu ovre, og studenterne præger gadebilledet i hele landet (og på facebook!)

Der skal lyde en kæmpestor tak til jer alle. Jeg ved, at nogle af jer har haft rigtig meget eksamensarbejde. Som tidligere nævnt er jeg i løbende dialog med eksamenskontoret omkring belastningen for afsætningslærerne.

Nu venter sommerferien, hvor man kan få slappet af og ladet op. For mit eget vedkommende bliver det til en dansk sommer med familien – måske med en kort smuttur til Tyskland. Venner og familie skal besøges flittigt igen!

I denne sidste hilsen vil jeg bede jer om lidt hjælp til evaluering, hvis I har erfaringer med de nævnte områder fra denne eksamensperiode.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.