Forløb

Bang & Olufsen

Forløbet fokuserer på virksomheden Bang&Olufsen (B&O). Hvordan kan B&O håndtere den stadigt voksende udfordring fra konkurrenterne kombineret med den digitale udvikling og en ændret efterspørgsel på elektroniske produkter (i Danmark)?

Forløbet er udtænkt til at ligge i den sidste del af undervisningen i enten 2.g eller 3.g, hvor eleverne bør have prøvet kræfter med alle 7 økonomiske kompetencer og i mere eller mindre grad have stiftet bekendtskab med kernestoffet. Hvis ikke, så kan det overvejes at der undervejs suppleres med mindre opgaver af mere deduktiv karakter (se eksempler under de enkelte forløb), da der så kan være behov for en større grad af stilladsering. Øvelserne kan også bruges som repetition, eller som led i sekvensering for at skabe variation. Ellers er forløbene primært tænkt induktive, som det også fremgår af læreplanen.

 

Forløbet i Afsætning egner sig primært til B-niveau.

 

Kreditering: Mads Willemoes Hjardemaal, lektor, hhx

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.