Eksempel fra praksis

Tæt på talenterne - erfaringer og gode råd

Bliv inspireret af eliteidrætselever, skoleledere og mange flere, som fortæller, hvordan de arbejder med at skabe balance mellem skole og eliteidræt.

Få et indblik i de erfaringer, som elever, lærere, skoleledere, trænere og kommunale konsulenter har gjort i arbejdet med at få skoledag, trivsel og eliteidrætstræning til at hænge sammen. Hør hvilke muligheder, der kan medvirke til at skabe en god balance mellem skole og idræt.

Skoleleder Rikke Michan ser idrætseleverne som en ressource på Bakkegårdsskolen. Få indsigt i fleksible løsninger for eliteidrætseleverne på skolen.

© Børne- og Undervisningsministeriet

Bakkegårdsskolens idrætskoordinator Nick Christensen fortæller om elevernes motivation og hvordan han sikrer tæt kontakt til eleven. 

© Børne- og Undervisningsministeriet

Asta er idrætselev på Bakkegårdsskolen i Gentofte. Hør hvordan hun gennem dialog med skole, klub og forældre tackler udfordringerne ved at være idrætselev .

© Børne- og Undervisningsministeriet

Amalie er idrætselev på Bakkegårdsskolen i Gentofte. Hør hvordan hun får støtte til at skabe en balance mellem skole og idræt.

© Børne- og Undervisningsministeriet

Hvordan skaber Frederik Godthjælp balance mellem skole og idræt? Hør ham fortælle om, hvordan han får hjælp af skolen til at klare både træning og skolearbejde.

© Børne- og Undervisningsministeriet

Det er vigtigt med forældreopbakning, når der skal skabes balance mellem skole og idræt. Bo Godthjælp fortæller om den rolle han har som forælder til en eliteidrætsudøver.

© Børne- og Undervisningsministeriet

Allan Kjærsgaard er cheftræner i Greve karateklub. Han fortæller om sine oplevelser af samarbejdet med forældre og skole, og pointerer samtidig vigtigheden af en konstruktiv dialog.

© Børne- og Undervisningsministeriet
Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.