Naturen set fra rummet

Temapakker om blandt andet satellitmålinger af Jordens træer, rumteknologi og biomasseforskning fra rummet formidler ny naturvidenskabelig forskning og giver faglig inspiration til kompetenceorienteret naturfagsundervisning.

Temapakkerne giver indblik i aktuelle naturvidenskabelige gennembrud, som forskere på danske universiteter står for, og inspiration til motiverende, kompetenceorienteret naturfagsundervisning med udgangspunkt i forskningen.

Se inspirationsvideo om brug af materialerne i kompetenceorienteret naturfagsundervisning her.

 

Temapakkernes indhold

© Børne- og Undervisningsministeriet

 

I hver temapakke indgår et fagligt magasin, Temamagasinet Indblik, en forskerfilm og seks inspirationskataloger.  

Filmen og magasinet introducerer til forskeren og forskningsfeltet, mens inspirationskatalogerne præsenterer en didaktisk bearbejdning, målrettet undervisning af elever på forskellige klassetrin.

© Børne- og Undervisningsministeriet

Katalogerne lægger op til en praksisorienteret undervisning, hvor eleverne arbejder undersøgende og relaterer naturvidenskabelige spørgsmål til autentiske problemstillinger fra deres egen hverdag.  

Få en smagsprøve på forskerfilmen her, og find hele temapakken nederst på siden.

© Børne- og Undervisningsministeriet
Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.