Læseplan og vejledning

Her finder du læseplan og undervisningsvejledning til faget natur/teknologi.

GSK - Formålstekst til læseplan og vejledning

Læseplanen beskriver grundlaget for undervisning i faget. Det gør den særligt ved at fortolke forholdet mellem skolens formål, lovens centrale bestemmelser om undervisningens tilrettelæggelse og bestemmelser for faget i Fælles Mål.

Undervisningsvejledningen informerer om de bestemmelser i folkeskoleloven og i Fælles Mål, som drejer sig om undervisning i faget. Den støtter ved at forklare og give eksempler på centrale dele af fagets indhold. Vejledningen giver også inspiration til undervisning i faget ved at beskrive forskellige valg i forhold til planlægning, gennemførelse og evaluering.

Faghæftet indeholder Fælles Mål samt fagets læseplan og vejledning.

 

Trykte faghæfter

De nye faghæfter kan bestilles online på trykkeriet Rosendahls hjemmeside lige her. Rosendahls ekspederer din ordre hurtigst muligt, og du vil normalt modtage din bestilling inden for 1-2 hverdage.

Har du spørgsmål vedrørende din bestilling, er du velkommen til at skrive en e-mail til:

kundeservice@rosendahls.dk eller ringe på tlf. +45 43 22 73 00, mandag til torsdag kl. 09:00-15:30 og fredag kl. 09:00-15:00.

Et faghæfte koster op til 40 kr. afhængigt af faget. Der pålægges desuden et ekspeditions- og forsendelsesgebyr. Læs mere om priserne og betaling på Rosendahls’ hjemmeside.

Siden er opdateret 12. august 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.