Nyhed

Undersøgelsesbaseret undervisning

To nye Viden Om-udgivelser sætter fokus på undersøgelsesbaseret undervisning i naturfag i grundskolen og i de naturvidenskabelige fag i gymnasiet.

Viden Om - Undersøgelsesbaseret undervisning i naturfag i grundskolen

Elevernes læring og motivation i en undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning er i fokus i denne Viden Om. Her kan du få bud fra forskning og praksis på, hvordan en undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning kan tage sig ud, hvis alle elevgrupper skal profitere af den.

Viden Om - Undersøgelsesbaseret undervisning i de naturvidenskabelige fag i gymnasiet

Elevernes læring og motivation i undersøgelsesbaseret undervisning i de naturvidenskabelige fag er i fokus i denne Viden Om. Her kan du få bud fra forskning og praksis på, hvordan en undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning kan tage sig ud, hvis alle elevgrupper skal profitere af den.

Podcast

Lyt med og få mere viden om undervisningsformen i de to podcastserier, der knytter sig til Viden Om-udgivelserne. 

Podcast: Undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning i grundskolen

Podcast: Undersøgelsesbaseret undervisning i de naturvidenskabelige fag i gymnasiet

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.