Maddannelse

Faget madkundskab beskæftiger sig med mad, måltider, bæredygtighed og sundhed ud fra forskellige faglige vinkler.

Skolen har en vigtig opgave i at skabe glæde, nysgerrighed og engagement omkring mad, måltider og sundhed og danne eleverne til at kunne træffe kritiske reflekterede valg.

Her på siden sættes der fokus på begrebet maddannelse i artikler om blandt andet smagsdidaktik, bæredygtighed og redskaber til vurdering af læremidler og arbejdet med virksomhedsformer.

Inspirationsmateriale

Siden er opdateret 09. juni 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.