Innovation og entreprenørskab

At tænke nyt, at skabe og at iværksætte er nøgleord i arbejdet med innovation og entreprenørskab. Der er fokus på idéudvikling, proces og produkt.

Der findes tre tværgående temaer i folkeskolens fag; sproglig udvikling, it og medier og innovation og entreprenørskab. I arbejdet med innovation og entreprenørskab er der fokus på idéudvikling, proces og produkt.

Undervisningen skal inspirere til at eksperimentere, udfordre til at finde nye løsninger. Den skal også understøtte elevernes nysgerrighed og evne til at tænke i kreative løsninger. Dette kan fx ske i forhold til emner om natur eller praktisk-musiske udtryk.

Læs om det innovative arbejde i undervisningen.

GSK. Innovation. Rapport. Innovation i skolen

Innovation i skolen

 Fotograf: Katrine Catalan
Elever på gangen Fotograf: Katrine Catalan

Siden er opdateret 16. maj 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.