Æstetiske læreprocesser og tematisk billedarbejde

En æstetisk læreproces kan forstås som det, der sker, når noget, du har sanset, følt og oplevet, bliver bearbejdet og eventuelt får et udtryk gennem billedsprog.

Undervisningen skal give mulighed for æstetiske oplevelser, der efterfølgende kan bearbejdes og udtrykkes gennem billedfremstilling. Når eleverne skal arbejde med billedfremstilling med udgangspunkt i æstetiske læreprocesser og tematisk billedarbejde, lærer de at udtrykke sig om temaer, som har en betydning for deres liv. 

Læs mere og find konkrete ideer til en undervisning med fokus på æstetiske læreprocesser og tematisk billedarbejde her på siden.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.