Arrangementer

Dialogmøde om Naturvidenskabens ABC - 29. jan. Aarhus

I foråret 2019 afleverede en ekspertgruppe sine anbefalinger til Naturvidenskabens ABC. Ekspertgruppen har i sine anbefalinger truffet nogle valg, og disse valg skal nu drøftes og kvalificeres i dialog med praktikere, vidensmiljøer og andre interesserede fagfolk. Derfor inviterer ekspertgruppen og Børne- og Undervisningsministeriet til dialogmøde om Naturvidenskabens ABC.

Børne- og Undervisningsministeriet forventer, at Naturvidenskabens ABC i 2020 udgives med tilhørende progressionsbeskrivelser, som kan omsættes i undervisningspraksis på de forskellige uddannelsestrin i grundskolen, gymnasier og på erhvervsskoler.

Vi håber, at du har lyst til at være med til at kvalificere Naturvidenskabens ABC.

Tid

Onsdag den 29. januar kl. 15.00-17.00

Sted

Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Pris

Gratis

Tilmelding

Tilmelding til dialogmødet sker ved at sende en mail til Sidsel.hansen@stukuvm.dk senest fredag den 24. januar. 
Angiv navn, titel og organisation samt om du ønsker at deltage i dialogmødet i København eller i Århus.

Læs mere

Se invitationen til dialogmøde om Naturvidenskabens ABC øverst på siden. 
Læs mere om Naturvidenskabens ABC her.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.