Redskab

Informationsbrev til elever/lærlinge

Brevet rummer oplysninger til eleven om afviklingen af trivselsmålingen. Brevet skal sikre, at eleverne bliver oplyst om trivselsmålingen.

Formålet med informationsbrevet fra Styrelsen for IT og Læring er at sikre, at eleverne bliver oplyst om vigtige forhold ved trivselsmålingen, særligt at målingens resultater ikke vil kunne ses på individniveau af hverken lærere, ledelse eller andre elever.

For nogle elever vil dette være med til at skabe tryghed omkring besvarelsen. For andre vil det være vigtig viden, fordi de ellers kan tro, at deres lærere får at vide, hvad de har svaret og således vil kunne handle på det i forhold til den enkelte elev.

 

Sådan skal informationsbrevet anvendes

Institutionen skal udsende informationsbrevet til eleverne i rette tid inden gennemførelse af trivselsmålingen.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.