Forskning og viden

Program om karakterdannelse på erhvervsuddannelserne

Børne- og Undervisningsministeriet gennemfører i perioden 2020-2021 et program om karakterdannelse. Her finder du de foreløbige materialer, der indgår i programmet.

Formålet med programmet er at understøtte stærke dannelsesmiljøer omkring erhvervsuddannelserne ved at udvikle redskaber, som kan understøtte erhvervsskolernes arbejde med karakterdannelse fremover.

Materialer fra programmet

Denne rapport samler op på resultaterne af den kortlægning af litteratur og praksis, som har fundet sted november og december 2019 i forbindelse med forundersøgelsen i Program om karakterdannelse på erhvervsuddannelserne. Hovedformålet med forundersøgelsen er at indkredse indholdet i nye redskaber til erhvervsskolernes arbejde med karakterdannelse.

Et katalog over redskabsskitser til brug i udviklings- og afprøvningsprocessen i Program om karakterdannelse i erhvervsuddannelserne. Formålet med programmet er at understøtte stærke dannelsesmiljøer i erhvervsuddannelserne ved at udvikle redskaber, som kan understøtte erhvervsskolernes arbejde med karakterdannelse til faglig stolthed fremover.

Siden er opdateret 02. september 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.