Artikel

Tre film om at samarbejde med Praksiskonsulenterne

”Det gør en kæmpe forskel”. Sådan siger en leder, der har deltaget i et længerevarende rådgivningsforløb.

Skal I i gang med et forløb eller overveje I at søge? Så se med her, når teamleder for Praksiskonsulenterne, Sigrid Knap, fortæller om, hvad forløbene indeholder, og når to dagtilbud sætter ord på deres erfaringer fra samarbejdet.

 

Introduktion til Praksiskonsulenterne

Sigrid Knap, som er teamleder for Praksiskonsulenterne, fortæller her om, hvordan Praksiskonsulenterne arbejder, og hvad I kan forvente af et forløb.

© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

Lyngby-Taarbæk Kommune

”Det har gjort en kæmpe forskel”. Hør daglig leder Christina Sulbæk fortælle om, hvad et samarbejde med Praksiskonsulenterne har betydet for hendes faglige ledelse og for børnehuset BLÅs arbejde med børnesyn.

© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

Køge Kommune

I børnehuset Møllehøj har de arbejdet intensivt på at udvikle forældresamarbejdet, så det blev mere inviterende og gensidigt. Hør hvad de fortæller om at involvere Praksiskonsulenterne i den proces.

© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.