Redskab

En tryg start i vuggestue og dagpleje

Læs et inspirationshæfte eller se en video om, hvordan du kan give barnet en tryg start i dagtilbud eller dagpleje. Materialet er fra Børns Vilkår.

Når et barn starter i vuggestue eller dagpleje, er det vigtigste af alt, at barnet får mulighed for at blive tryg ved mindst én voksen.

 

Inspirationshæfte, refleksionskort og film

Børns vilkår har udarbejdet en webside med viden og inspiration til, hvordan du som pædagogisk personale kan arbejde med at skabe tryghed og omsorg, når børn starter i jeres dagtilbud eller dagpleje. Her finder du både et inspirationshæfte, refleksionskort og en film, der fortæller om emnet.

I inspirationshæftet kan du finde inspiration til, hvad I kan gøre for at skabe tryghed for det nye barn og dets forældre, samt hvordan man kan organisere opstarten med fokus på tryghed og omsorg.

 

Find materialet

Find materialet på bornsvilkar.dk

 

Kreditering

Materialerne er udgivet af Børns Vilkår i 2022

Siden er opdateret 15. august 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.