Nyt inspirationsmateriale om krop, sanser og bevægelse

Børne- og Undervisningsministeriet har offentliggjort inspirationsmateriale om læreplanstemaet ’krop, sanser og bevægelse’ fra den styrkede pædagogiske læreplan.

De i alt seks læreplanstemaer bygger videre på det pædagogiske grundlag og udgør forskellige blikke på barnets brede udvikling og læring, som finder sted hver dag, hele dagen.

 

Krop, sanser og bevægelse

Børns læring om deres krop, sanser og bevægelsesmuligheder er afgørende for deres motoriske, emotionelle og kognitive udvikling. Dagtilbuddets arbejde med børns kropslighed, sansning og bevægelse er med til at forme deres muligheder for at bruge og fornemme deres krop, udtrykke sig, aflæse andres kropsprog og udvikle sunde kropsvaner i barndommen og voksenlivet.

Find inspirationsmaterialet om krop, sanser og bevægelse

Siden er opdateret 02. september 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.