BØRNEHØJDE

Podcastserien BØRNEHØJDE ser på, hvordan den styrkede pædagogiske læreplan omsættes i hverdagen.

I serien vil indgå forskere, pædagogisk personale og børnene selv, og der stillea skarpt på potentialer og pædagogiske dilemmaer.

Målgruppen for podcasten er pædagogiske ledere og personale. Du kan lytte til podcasten individuelt, eller I kan tage den op som forberedelse eller fælles lytning til personale- eller teammøder, hvor I diskuterer og arbejder med jeres pædagogiske praksis.

I jeres fælles drøftelser kan I bruge dialogkortet, som er udgivet sammen med serien. I kan bruge spørgsmålene til at reflektere over jeres pædagogiske læringsmiljø enten i jeres rutinesituationer, ydertimer om eftermiddagen eller morgenstund.

Gå til podcastserien: BØRNEHØJDE.

 

Kreditering

Dialogkortet og podcastserien er udarbejdet i samarbejde med EVA (Danmarks Evalueringsinstitut). 

Siden er opdateret 02. september 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.