Den nye emu dagtilbud er gået i luften

Den nye version af emu dagtilbud er nu tilgængelig med eksempler på aktiviteter og inspiration til læringsforløb, der understøtter arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan.

Børne- og Undervisningsministeriets digitale læringsportal har lanceret en ny version af emu dagtilbud. På den nye emu dagtilbud finder du fortsat alle de relevante materialer om den styrkede pædagogiske læreplan. Her finder du desuden regler og rammer, viden og forskning samt aktiviteter, praksiseksempler og redskaber, der er formidlet i tekst, lyd og levende billeder. 

emu.dk er Børne- og Undervisningsministeriets digitale læringsportal, der har til hensigt at formidle viden og inspirere pædagogisk personale, lærere og ledere. Portalen skal samtidig give mulighed for at fremme refleksionen over egen praksis. På den måde styrker portalen også spredningen af brugbar viden og god praksis på tværs af uddannelser og dagtilbud.
    
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Husk at tilmelde dig det nye nyhedsbrev for dagtilbud. Er du tilmeldt emus gamle nyhedsbrev, bliver du nemlig ikke automatisk tilmeldt det nye nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig det nye nyhedsbrev nederst på siden.

Gå til emu dagtilbud
 

Siden er opdateret 07. november 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - BY/NC/SA Navngivning / Ikkekommercielt / Del på samme vilkår. http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/dk/.
Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme
Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.