Redskab

Kursus: Bæredygtighed i ledelse

Bæredygtighed i ledelse er gratis, online og et enkelt første skridt for dig, der ønsker et styrket bæredygtigt fokus på din skole og i dine ledelsesopgaver.

Det er uundgåeligt, at du ofte møder begrebet bæredygtighed, men hvad betyder emner som bæredygtig ledelse, cirkulær økonomi og FN’s Verdensmål for din ledelsesopgave? Måske synes du også, at der bliver talt mere om verdensmål og bæredygtighed, end der bliver handlet.

 

Store forandringer starter med et første skridt

Bæredygtig ledelse er et kursus til dig, der har taget opgaven på dig med at lede bæredygtighedsindsatsen i din organisation og nu søger inspiration til at komme i gang med bæredygtighed i ledelse og udvikling.

 

Kort fortalt

Bæredygtighed i ledelse:

  • kan gennemføres online, er gratis og kræver ikke tilmelding
  • giver dig en indføring i modeller, begreber og mindset i forbindelse med bæredygtighed i ledelse
  • er et godt sted at starte enten på egen hånd eller med dine kolleger eller bestyrelse.

Start kurset Bære-dygtighed i ledelse (åbner i 360 Rise på articulate.com)

 

Baggrund

Bæredygtighed i ledelse er udviklet af VIA University College ved Kuno Johansen, adjunkt og ledelseskonsulent, projektleder på ’Bæredygtig forretningsudvikling i SMV’er’, og Elsemarie Kappel Petersen, adjunkt, Efter- og videreuddannelse - Ledelse og vækst.

E-redigering af Rikke Gottfredsen, pædagogisk It-konsulent, It og digitalisering

Vi oplever i VIA University College stor interesse fra studerende, arbejdspladser, forskere og undervisere for at arbejde med bæredygtighed i forskellige fagdiscipliner. Dette gælder også på vores lederuddannelser og -kurser, hvor bæredygtig ledelse og forretningsudvikling gives opmærksomhed.

Læs mere om VIAs tilbud på Ledelse og bæredygtighed 

Læs mere om, hvordan VIA generelt arbejder med bæredygtighed i hele organisationen på Uddannelse og forskning i bæredygtighed i VIA 

Siden er opdateret 23. maj 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.