Forløb

Undervisningsmateriale til Naturgeografi

Fokus på rigsfællesskabets råstoffer – primært olie – som omdrejningspunkt for et forløb i naturgeografiundervisningen på enten C- eller B-niveau.

Dette forløb har rigsfællesskabets råstoffer – primært olie – som omdrejningspunkt for et forløb i naturgeografiundervisningen på enten C eller B-niveau. Forløbet forsøger at afklare mulighederne for økonomisk bæredygtige økonomier i Danmark, Færøerne og Grønland – med fokus på oliens betydning for landenes økonomier.

Forløbet inddrager hele Rigsfælleskabets olieforekomster, forskelle, ligheder og hvilken betydning olien kan få i fremtidens rigsfælleskab. Forløbet er udviklet som i forlængelse af TV-serien Rigsfællesskabets Historie – Grønland, Færøerne og Danmark i 300 år,

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.