Forløb

10 flerfaglige NV-forløb

10 flerfaglige NV-forløb i kombinationer af fagene biologi, fysik, kemi, informatik og naturgeografi, beskrevet og organiseret i et fælles format.

Om forløbene

En arbejdsgruppe, nedsat af Børne- og Undervisningsministeriet, har i vinteren 2017-2018 indsamlet erfaringer fra 110 skoler på stx og htx efter det første gennemløb af “Naturvidenskabeligt grundforløb” (NV) efter gymnasiereformen 2017. Materialet stilles til rådighed for at støtte skolernes arbejde med implementering af NV i reformen og benyttes på FIP-kurser i naturvidenskabelige fag i foråret 2018.

Forløbene har i efteråret 2017 været gennemført på HTX eller STX.
Alle forløb indeholder en forside, hvor den aktuelle problemstilling præsenteres og forløbet beskrives. Derforuden indeholder hvert forløb en rækkehjælpedokumenter i form af arbejdsark, øvelsesvejledninger og andre aktiviteter.

 

Kreditering

Arbejdsgruppen bestod af:

  • Tina Bové Riisgaard, Silkeborg Gymnasium (fmd)
  • Lena Falk, Sønderborg Statsskole
  • Finn Norre, Vesthimmerlands Gymnasium og HF
  • Mikkel Heise Kofoed, Astra
  • Rikke Harpøth, Falkonergårdens Gymnasium og HF-kursus
  • Jeppe Munk, SDE Odense.

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.