Kompetenceudvikling

Opstarts-FIP i geofagene

Nyt forsøg med igangsætning af udviklingsprojekter – opstart 10/11 2021

I år vil jeg forsøge med afholdelse af et kort virtuelt møde den 10/11 kl. 16-17, hvor jeg præsenterer mulighederne for få økonomisk støtte til færdiggørelse af nogle af de mange udviklingsprojekter, der kører ude på skolerne.

Tanken er at mange skoler har lavet udviklingsprojekter lokalt på skolerne, som ikke er formidlet til andre skoler. Håbet er at flere vil præsentere disse – eller nye - projekter på FIP mod lidt betaling. Årets tema for alle FIP-kurser er ”globale kompetencer”, hvorfor udviklingsprojekter om dette tema er særligt velkomne, men det er ikke et krav.

Der er ikke krav om at man allerede har lavet et udviklingsprojekt – man kan på mødet også høre om mulighederne for at få støtte til at igangsætte projekter, man har i støbeskeen. Det gælder for både hf, VUC, stx og htx - og inden for ”alle fag” geografi, naturgeografi og geovidenskab.

På mødet vil jeg præsentere en model som man kan arbejde med, krav til indhold, mulighed for aflønning, præsentationsformat mm.

Alle er velkomne. Det er ingen krav om tilmelding. Mødet afholdes på Skype på dette link eller tilgå mødet her: https://meet.statens-it.dk/stukuvm.dk/niels.vinther/45RDSSRB?sl=1

 

Kreditering

Niels Vinther

Siden er opdateret 04. januar 2023 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.