Artikel

10 danske matematikere - 10 matematiske fortællinger

Film og tilhørende projektmaterialer kan give gymnasieelever et levende indtryk af, hvad matematisk forskning er og kan være.

Anbefalet af fagkonsulenten for matematik, Bodil Bruun.

"10 danske matematikere - 10 matematiske fortællinger" er den fælles overskrift på dette projekt, der gennem hver film rummer både materialer, der kan danne grundlag for undervisningsforløb på et hold, og materialer der kan danne udgangspunkt for studieretningsprojekter.  

Hver film af ca. 30 minutters varighed indeholder sekvenser af ca. 15 minutter der kan ses som udgangspunkt for et arbejde på holdet. Projektmaterialerne til de enkelte film er opdelt i kapitler, der kan danne grundlag for et arbejde i nogle få lektioner. Alle Film- og projektmaterialer indeholder materialer til fordybelse i fx studieretningsprojekter.

Gå til hjemmesiden: 10 danske matematikere - 10 matematiske fortællinger (lr-web.dk)

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.