Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten i matematik - oktober 2021

Omhandler mindre justeringer af vinterens prøver; Nye udgaver af vejledninger i matematik hf og stx; Ekspertgruppe; FIP-kurser i matematik

Læs mere i den vedhæftede fil øverst på siden om:

  • Den politiske følgegruppe for COVID-19 besluttet at foretage enkelte mindre justeringer af vilkårene for prøveafholdelsen den kommende vinter.
  • Ministeriet har netop udsendt nye udgaver af vejledningerne i matematik på hf og stx med mindre justeringer af indholdet. Ændringerne pr. september 2021 er omtalt kort på forsiden af vejledningerne. 
  • Børne- og undervisningsministeren nedsætter en ekspertgruppe, der skal pege på centrale udfordringer i matematikfaget og komme med anbefalinger til at løse dem.
  • Efterårets FIP-kurser i matematik stx og hf har nu været afholdt.
Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.