Forskning og viden

Undersøgelsesbaseret matematikundervisning

I temaet om undersøgelsesbaseret matematikundervisning på matematikdidaktik.dk, får du eksempler på undervisningsaktiviteter i HTX, STX, i overgangen fra grundskole til gymnasie og i tværfaglige opgaver.

Temaer til udvikling af matematikundervisning

Matematikdidaktik.dk er en matematikdidaktisk vidensbank for matematiklærere i bl.a. de gymnasiale uddannelser. Temaerne på sitet behandler aktuelle og relevante temaer vedr. matematiklæring og -undervisning fra praksis og forskning. Temaerne er til dig, der ønsker at videreudvikle din matematikundervisning på et forskningsbaseret grundlag. Få overblikket over alle nye og kommende temaer til gymnasiet.

 

Nyt om matematikdidaktik

Nyheder og arrangementer om matematikundervisning for pædagoger og lærere i grundskole, erhvervsskole og gymnasier. Nationalt Center for Udvikling af Matematikundervisning (NCUM) samler relevant nyt til matematiklærere på denne side

 

Kreditering

Ditte Wolff-Jacobsen

Siden er opdateret 07. september 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.