Nyhed

Invitation til udviklingsdage om bæredygtighed

Børne- og Undervisningsministeriets gymnasiale læringskonsulenter inviterer til to udviklingsdage om bæredygtighed, så jeres gymnasium kan tage næste nærmeste skridt i jeres arbejde.

Forskningen fremhæver to elementer som centrale i arbejdet med bæredygtighed:

  1. Træning af elevers handlekompetencer.
  2. Helskoleindsatser, som involverer flere dele af gymnasieorganisationen, eksempelvis bygningsdrift, fagundervisning og elevforeninger.

Derfor inviteres elever, lærere, ledere og teknisk administrativt personale til udviklingsdage med innovativ procesfacilitering, vidensoplæg, praksisinspiration og sparring på tværs af gymnasier.

Formålet med den første udviklingsdag er, at hvert gymnasium udvikler eller videreudvikler en indsats, der involverer flere dele af organisationen og har fokus på at styrke elevernes handlekompetencer.

På den anden udviklingsdag præsenterer og evaluerer deltagerne erfaringerne med deres indsatsarbejde og taler om deres næste nærmeste skridt.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.