Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten i historie - januar 2021

Tilbud om fyraftensmøde om historie i SRP.

Når vi nu alligevel er kommet så godt i træning med at anvende diverse virtuelle mødeprogrammer, vil jeg forsøge mig med at udbyde noget nyt, der forhåbentlig kan være til hjælp for nogle derude:

Et møde om SRP og historie i cyberspace. Ideen er at vi kan vende diverse gode ideer og særlige udfordringer i forhold til historie i Studieretningsprojektet. Og måske kan vi hjælpe hinanden med at få nogle af de mere besværlige opgaveformuleringer på plads, finde det manglende bilagsmateriale eller lige netop dén faglige vinkling, der gør det muligt for fagene af spille godt sammen.

Jeg kan ikke som fagkonsulent hverken godkende eller afvise bestemte opgaveformuleringer, men vi kan sammen indkredse hvad en god opgaveformulering kan indeholde. Jeg vil desuden indlede med lidt opsamling på afviklingen af SRP i sommeren 2020.

Mødet afholdes mandag den 8. februar fra 15-16 og kan tilgås via dette link:

https://meet.statens-it.dk/stukuvm.dk/christian.vollmond/S6J2BRS7

Afhængigt af hvor mange vi er, kan vi fordele os ud i forskellige rum med fokus på forskellige forhold.

Det kræver ingen tilmelding, og hvis I har nogle generelle problemstillinger, I gerne vil have taget op på mødet, må I meget gerne sende dem på forhånd til christian.vollmond@stukuvm.dk

 

Håber I trives ok derude trods de anderledes forhold!

 

Mvh

Christian

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.