Nyhed

FLE, Foreningen for lærere i erhvervsøkonomi

FLE er en faglig forening for lærere i Erhvervsøkonomi i gymnasiet og HF.

Hvordan finder man os?
Foreningen har en facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/255955551113548 hvor alle medlemmer er velkomne. Her deler vi faglige ideer, materialer og forløb og diskuterer emner indenfor faget og fagets udvikling.

Hvordan bliver man medlem?
Hvis man har undervisningskompetence i erhvervsøkonomi, kan man blive medlem af FLE ved at sende en mail til formanden Morten Bendix Andersen på mx@tgy.dk eller kasserer Benny Larsen på bb@br-gym.dk

Hvad laver vi?

Kurser
Som medlem kan du deltage i faglige møder og kurser, som udvikles og afholdes af bestyrelsen i FLE. Kurserne inkluderer ofte virksomhedsbesøg, faglig sparring og gode ideer, som direkte kan anvendes i faget.

BIG
Som medlem af FLE kan du vælge at dine elever skal deltage i Business Innovation Games (BIG), som er en landsdækkende konkurrence for elever i erhvervsøkonomi, hvor eleverne udvikler innovative forretningsideer på økonomisk bærerdygtige virksomheder. Bestyrelsen udvikler materialer til konkurrencen, planlægger og organiserer konkurrencen og afholder en national finale.

Cases/undervisning
Foreningens medlemmer deler erfaringer og materialer, og bestyrelsen udarbejder cases og undervisningsmaterialer, som foreningens medlemmer kan anvende i undervisningen.

Politisk arbejde
Bestyrelsen fungerer som bindeled til fagkonsulenten og laver politisk arbejde, som varetager foreningens interesser.

 

Bestyrelsen i FLE

Morten Bendix Andersen (formand)

Benny Andersen (kasserer)

Jakob Markvard Knudsen

Sofie Kærn Heding

Marie Louise Telling Jepsen

Katrine Oxenbøll Petersen