Nyhed

Kvalitetsudvikling – 3. episode af podcast-serien Gymnasielyd

Gymnasielyd er emus nye podcast-serie, hvor du kan lytte til de udviklingsdiskussioner, der foregår blandt forskere, ledelser og lærere i den danske gymnasieskole.

3. episode af Gymnasielyd sætter fokus på kvalitetsudvikling.

Skolernes kvalitetssystem er en måde at fastholde og koordinere indsatserne, så der sker en systematisk evaluering og opfølgning på skolernes strategi. Det kan være en udfordring at få etableret et kvalitetssystem, der er omfattende nok til at systematisere mange tiltag og samtidig tilstrækkeligt fokuseret, så man ikke ender med et for tungt administrativt bureaukrati. Lærere kan også føle sig anfægtet af det, der kan ses som en indgriben i privat praksis. Hvordan udvikler man et meningsfuldt og effektivt kvalitetssystem?

Læs mere

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.