Lovgivning

Hvad er ændret i lærerplanerne i 2017?

Der er blandt andet i de faglige mål i læreplanerne til bioteknologi præciseret, at eleverne skal kunne anvende digitale værktøjer i en konkret faglig sammenhæng. Nedenfor nævnes enkelte eksempler på ændringer i forhold til kernestof.

I læreplanen for bioteknologi A er der tilføjet bioinformatik og i forbindelse med enzymkinetikken er der tilføjet kompetetiv og nonkompetetiv inhibering. 

Der er i læreplanen beskrevet nogle krav til fagligt samspil. Kravene på bioteknologi A er at lave et forløb med matematik A. 

Der er i forbindelse med den mundtlige prøve nu kun en prøveform. De væsentlige ændringer i Bioteknologi A er, at der gives 24 timers forberedelse og dermed ændrede krav til opgaven

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.