Aktivitet

3 små eksperimenter med fokus på proces og ideudvikling

Form udtrykker indhold, og indhold finder form. Udgangspunktet i de 3 små eksperimenter kan være teori om et formelt aspekt, et kunstværk, et begreb eller ting i billedkunstlokalet.

Leveret af fagkonsulenten som supplement til vejledningen for faget. 

Teori og praksis vekselvirker i de 3 småeksperimenter, som beskrives i teksten. Hvert eksperimen tager højst et modul og udføres bedst i par, fordi samtalen om, hvordan opgaven kan løses, er en væsentlig del af opgaven. De kan bruges som del af et forløb, hele holdet er i gang med, eller de kan puttes ind som aktivitet til de elever, der bliver hurtigere færdig end kammeraterne med en igangværende opgave.

Eksperimenterne kan bruges som del af et forløb, hele holdet er i gang med, eller de kan puttes ind som aktivitet til de elever, der bliver hurtigere færdig end kammeraterne med en igangværende opgave. Kan bedst bruges af elever, der har haft billedkunst i et par måneder og har fået lidt erfaring med kunstnerisk proces og ideudvikling

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.