Artikel

Beretning om FIP i marts 2020 - hvad skete der egentlig?

Her får I så min, fagkonsulentens, beretning om, hvad der egentlig gik for sig til FIP og generalforsamlingskurset på Kolding Designskole i begyndelsen af marts 2020. Mit forsøg på at strukturere og fastholde dagenes innovationsindhold for os alle.

Det slog mig, at dagene med FiP og generalforsamlingskursus var så tæt pakkede af indhold og guldkorn, at hvis jeg ikke selv spandt de enkelte dele sammen til et narrativ, så ville jeg snart glemme halvdelen. Og de af jer, der ikke var til stede på dagene, ville ikke have en chance for at finde hoved og hale i, hvad FiP+GFk 2020 egentlig handlede om. Senere kommer der materialer til de enkelte elementer på EMUen. Og er du medlem af den faglige forening bliver materialerne fra kurserne uploadet her i takt med, at vi får dem ind.

Så her følger mine erindringer krydret med lidt links, som I selv kan dykke ned i. 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.