Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten. IØ. Oktober 2020

Få seneste nyt fra ministeriet, information om sygeeksamen, IØ på engelsk, rapport fra karakterkommissionen, samt faglig og didaktisk inspiration til brug i faget i denne Corona-tid o.m.a

Efterårsferien er overstået, eleverne har valgt studieretninger og ØG er ved at blive afsluttet og evalueret samtidig med at COVID-19 desværre stadig påvirker hverdagen for os alle.

Som bekendt er der netop udmeldt nye sundhedsmæssige stramninger bl.a. omkring mundbind på ungdomsuddannelserne - og vekslen mellem den virtuelle fjernundervisning og fysiske fremmøde er til stadighed meget aktuelt på rigtig mange skoler rundt i landet.

Dette nyhedsbrev indeholder derfor, foruden opdaterede nyheder m.m., også didaktiske forslag og et værktøj til, hvorledes du optimerer læringen når din undervisning skifter mellem det fysiske og virtuelle undervisningsrum - det såkaldte 'blended learning'.

Til faglig inspiration omtales der tillige forskellige (nyere) synspunkter på den 'traditionelle' økonomisk teori - med et par korte videointroduktioner som appetizer til videre selvfordybelse.

God fornøjelse!

Claus Rønberg

(skriv gerne hvis du har input eller ønsker til fremtidigt indhold i nyhedsbrevene)

Læs mere om det hele her.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.