Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten i IØ - november 2021

Dette nyhedsbrev omhandler bl.a. SOP vejledningsarbejde, eksamensprojektet, FIP, samt links til de seneste nyheder fra Børne- og Undervisningsministeriet herunder til gældende retningslinjer om COVID-19,

Du kan læse den fulde version af nyhedsbrevet her

 

Kære IØ fagkollega,

Covid-19 varianter truer desværre vores hverdag igen. For hvordan skal vi forholde os i en tid der hele tiden presser os ude på skolerne, og samtidig kræver overblik og forståelse i enhver sammenhæng?

Dette nyhedsbrev omhandler derfor (blandt meget andet) links til de seneste nyheder fra Børne- og Undervisningsministeriet herunder til gældende retningslinjer der hele tiden opdateres m.v.

Mange af os skal til at påbegynde SOP-vejledningsarbejdet med eleverne, og der er for nylig kommet en opdateret statistik for sommerens SOP-resultater, hvor international økonomi er analyseret nedenfor.

Eksamensprojekt står også og "banker på vor dør", og der linkes til projektmanualen fra det afviklede virtuelle "fyraftensmøde" der omhandlede netop dette tema.

FIP-kurset i international økonomi d. 20. januar har ligeledes fokus på den skriftlige dimension/eksamen med bl.a. workshops og besøg af opgavekommissionen.

Sædvanligvis er seneste nyt omkring faglig og didaktisk inspiration indeholdt i dette nyhedsbrev, med nyeste videoer og værktøj til brug direkte i din undervisning.

 

Kreditering

Claus Rønberg

Fagkonsulent

Mail: Claus.Ronberg@stukuvm.dk

Mobil: 23 35 81 78

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.