Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten i IØ – marts 2021

Læs om seneste nyt fra UVM, eksamen 2021, FIP-kursus, nyt fra forlagene, faglige videoer, podcast og ’hybridundervisning’. 

 

Kære IØ fagkollega,

Med foråret rigtig godt på vej er vi desværre stadig påvirket af nedlukning, nødundervisning og "test-regimer", hvor vi alle skal have en arbejdsdag til at fungere i en dagligdag med blanding af virtuel og "fysisk" undervisning i klasserummet.

Sommerens eksaminer er således præget af situationen før og nu, og i dette nyhedsbrev kan du bl.a. få links til de seneste opdaterede nyheder, FAQ og retningslinjer fra UVM.

Informationer fra forårets FIP-kursus, nyt fra forlagene samt nye faglige og didaktiske input - herunder videoer og info. om podcast og "hybridundervisning" o.m.a. følger ligeledes i dette nyhedsbrev.

Jeg ønsker alle en rigtig god påske!

Claus Rønberg

(skriv gerne hvis du har input eller ønsker til fremtidigt indhold i nyhedsbrevene)

Indholdet i dette nyhedsbrev

  1. Nyt fra ministeriet - links og vejledninger
  2. Eksamen sommer 2021 - status (skriftlig og mundtlig)
  3. FIP 2021 (forår)
  4. Nyt fra forlagene
  5. Inspiration – fagligt og didaktisk
  6. LIF (Lærer i fag) - pædagogisk orientering
  7. FIP-kurser 2021 (efterår)
  8. Øvrigt
  9. Relevante links - herunder til tidligere nyhedsbreve

Hent hele nyhedsbrevet her.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.