Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten i IØ - april 2022

Om eksamen og sommerens prøver - skriftlig og mundtlig; FAQ  FIP-kursus om globalisering og skriftlighed; inspiration – fagligt og didaktisk til IØ-undervisningen; Pædagogikum - samt FLIØ årsmøde i maj. 

DU KAN LÆSE DEN FULDE VERSION AF NYHEDSBREVET HER.

Kære IØ fagkollega,

Foråret er i gang og kirsebærtræerne springer snart ud, og der er travlhed på jeres skoler. Studieture, SO-forløb, SOP-vejledning, evaluering, eksamensprojekter, karaktergivning osv. fylder den travle hverdag op.

Dette nyhedsbrev har foruden de seneste nyheder fra ministeriet bl.a. fokus på sommerens prøver. Den skriftlige eksamen afvikles som bekendt ikke, og der skal nu lades op til de mundtlige prøver i både SOP og eksamensprojekterne.

Med reference til FIP-kurset i januar måned linkes der bl.a. til "Guiden til systematisering af arbejdet med skriftlighed i IØ", der ligger på EMU - ligesom der på vanlig vis er fagligt som didaktisk inspiration at hente i dette nyhedsbrev.

Dette er f.eks. links til Valutafondens side om effekterne af Ukraine-krisen, tillige med et pædagogisk input med forklaring og links til, hvorledes man kan sende eleverne (fysisk) ud på en faglig GPS-skattejagt - til gavn for variationen, læringen, og elevernes konkurrencegen.

Og en hel del mere....

God fornøjelse, og hav en rigtig god påske!

/Claus

 

(skriv gerne hvis du har input eller ønsker til fremtidigt indhold i nyhedsbrevene)

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.