Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten i international økonomi - maj 2020

COVID-19 påvirker afslutningen på skoleåret. Nyhedsbrevet handler om genåbning, prøver og eksamen, SOP, skriftlig og mundtlig eksamen, "Lærerens hæfte" - og oplysning om kurser.

 

Få indsigt og inspiration i dette nyhedsbrev om bl.a. genåbningen af undervisningen, prøver og eksamen, forskellige tidsplaner samt om den forestående prøve i SOP.  Få endvidere svar på mange spørgsmål om den skriftlige (og mundtlige) eksamen – med bl.a. direkte henvisninger til FAQ og ”Lærerens hæfte”, der omhandler prøven efter reformen. Endelig kan du få faglig og didaktisk input til din undervisning samt info om kurser – alt sammen i dette nyhedsbrev.

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.